Création Dourevbasic . regular . selection . supreme

Over ons

VAN DER HAEGEN & NECKEBROECK - uw groothandel in linnengoed

Wij zijn een Belgisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de import en export van huis- en bedlinnen. Onze linnencollecties voor groothandel sieren woningen overal in West-Europa via ons netwerk van kleinhandel zaken. Onze expertise, ervaring en serviceniveau maken ons tot de betrouwbare en gewaardeerde partner bij uitstek voor tal van huishoudelijke merken. Traditie ontmoet innovatie.

Coat rack with scarves in the shop

Onze klanten & producten

Multinationals, kleine en middelgrote ondernemingen vertrouwen op onze producten, ons bedrijf en ons team. Zij wenden zich tot ons voor alles wat linnen in de binnenhuisinrichting betreft. Ons gamma varieert van bedlinnen, dekbedovertreksets, tafellakens, plaids, gordijnen en kussens, maar ook trendgevoelige artikelen zoals wandhangers en futahs. Wij hebben een permanente voorraad, zo garanderen wij overal een snelle levering van eender welk product. Flexibel en betrouwbaar.

Excelleren sinds 1934

Textiel importeren uit Pakistan, China en India is een familiale expertise sinds 1934. Een kernteam in ons hoofdkantoor in Ninove, België, ondersteunt en volgt de filialen ter plaatse dagelijks op. Regionale collega's ondersteunen nauwgezet de lokale leveranciers en markten. Door onze jarenlange ervaring te combineren met een innovatieve visie kunnen we een zorgvuldig evenwicht vinden tussen prijs en kwaliteit, waarbij we nooit beknibbelen op service. De klant komt op de eerste plaats. Altijd. Dienstverlenend en visionair.

Collections & Trends

Onze eigen textielstyliste houdt de vinger aan de pols van de trends en werkt samen met tal van externe ontwerpstudio's. One size never fits all, daarom biedt Van Der Haegen & Neckebroek naast de trendsettende selectie "My little place" ook een meer traditionele, maar betrouwbare huiscollectie "Creation Dourev" aan. On-trend en on-brand.

basic . regular . selection . supreme
Wrapped plaid

Ontwerp uw eigen collectie

U weet wat uw klanten willen. Wij kunnen het waarmaken. Onze ontwerpers, ontwerpers en leveranciers staan tot uw dienst om een complete collectie te ontwikkelen onder uw eigen exclusieve merknaam. U zou niet de eerste zijn, noch de laatste. Onthoud wel dat wij het exclusieve copyright op elk ontwerp hebben en behouden. Exclusief en professioneel.

Bed with theme Berber

Create a fit between product and customer,
Combine experience with innovativeness,
Close to client and supplier,
Customization and Excusivity

That's our company policy!

Let's talk, contact us