Création Dourevbasic . regular . selection . supreme

Over ons

VAN DER HAEGEN & NECKEBROECK - uw groothandel in linnengoed

Wij zijn een Belgisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de import en export van huis- en bedlinnen. Onze linnencollecties voor de groothandel sieren woningen overal in West-Europa dankzij ons netwerk van kleinhandelzaken. Onze expertise, ervaring en dienstverlening maken ons tot de betrouwbare en gewaardeerde partner bij uitstek voor tal van huishoudelijke merken. Traditie en innovatie gaan hier hand in hand.

Kledingrek met sjaals in de winkel

Onze klanten & producten

Multinationals, kleine en middelgrote ondernemingen vertrouwen op onze producten, ons bedrijf en ons team. Zij wenden zich tot ons voor alles wat linnen in de binnenhuisinrichting betreft. Ons gamma varieert van bedlinnen, dekbedovertreksets, tafellakens, plaids, gordijnen en kussens, tot trendgevoelige artikelen zoals wandhangers en futahs. Wij hebben een permanente voorraad, zo garanderen wij overal een snelle levering van eender welk product. Flexibel en betrouwbaar.

Altijd alleen maar beter sinds 1934

We importeren textiel uit Pakistan, China en India sinds 1934, en maakten er onze expertise van. Een kernteam in ons hoofdkantoor in Ninove, België, ondersteunt en volgt de filialen ter plaatse dagelijks op. Regionale collega's ondersteunen nauwgezet de lokale leveranciers en markten. Door onze jarenlange ervaring te combineren met een innovatieve visie kunnen we een zorgvuldig evenwicht vinden tussen prijs en kwaliteit, waarbij we nooit beknibbelen op service. De klant komt op de eerste plaats. Altijd. Dienstverlenend en visionair.

Collecties & Trends

Ons textielstylist team houdt de vinger aan de pols van de trends en werkt samen met tal van externe ontwerpstudio's. One size never fits all, daarom biedt Van Der Haegen & Neckebroek naast de trendsettende selectie "My little place" ook een meer traditionele, maar betrouwbare huiscollectie "Creation Dourev" aan. On-trend en on-brand.

basic . regular . selection . supreme
Knus dekentje

Ontwerp uw eigen collectie

U weet wat uw klanten willen. Wij kunnen het waarmaken. Onze ontwerpers, team en leveranciers staan tot uw dienst om een complete collectie te ontwikkelen onder uw eigen exclusieve merknaam. U zou niet de eerste zijn, noch de laatste. Onthoud wel dat wij het exclusieve copyright op elk ontwerp hebben en behouden. Exclusief en professioneel.

Bed in Berberthema


De juiste match tussen product en klant,
De perfecte mix van expertise en innovatie,
De beste relatie tussen klant en leverancier,
De perfecte relatie balans tussen op maat en exclusief

Zo gaan wij te werk!

Contacteer ons